fredag 7 februari 2014

Kyl eller frys i bil! Din Transportbox!

 


Vi har mycket på gång hos oss på Coolibox.....Det här är exempel på hur man kan utrusta en Ford Transit 260 med en kyl och frys....och samtidigt kunna dra ut boxarna för en bättre ergonomi. För tänk på dom fysikaliska lagarna..Varje gång ett skåp öppnas rinner all kyla ur! I en box lyfter man på locket och kylan ligger kvar då den kalla luften är tyngre en den varma luften som stiger.Det är en av huvudorsakerna till att vi bygger många av våra kylar och vår frys som toppöppnade. Därför tittar vi på bra lösningar för olika bilmodeller som löser ergonomi vid i och urlastning. Tänk på vilken biltyp ni väljer om ni samtidigt har funderingar på våra produkter.

Coolibox AB/Michael

kylskåp, fryskåp, att hyra en kyl, att hyra en frys, lastslädar, Ford Transit, lastsläde, kylbox, frysbox, hyra frysbox, hyra kylskåp, kylkedja, kommun, livsmedel, mattransport
Share |

Välkommen till Coolibox AB

Vi är ett företag som sysslar med försäljning och utveckling av transportabla kylar och frysar för olika branscher där behov finns av att transportera kylda samt frysta varor i bil. Eller har behov av att tillfälligt hyra kyl- och fryscontainer under en begränsad period.

Kontakta oss så hjälper vi dig att finna lösning för just ert företag.
Med vänlig hälsning
Marina & Michael, Coolibox AB