Om Coolibox

Coolibox skall genom uthyrning och försĂ€ljning förse marknaden med ett stort urval av professionella utrustningar för hantering av i första hand livsmedel. VĂ„rt frĂ€msta konkurrensmedel skall vara rent och frĂ€scht och hög kvalitĂ© . Vi skall ha en stark position pĂ„ de orter dĂ€r vi Ă€r etablerade vi ska kĂ€nnas igen som Coolibox” So fresch so clean” ”Rent or Buy”.

Din lokala leverantör

Vi vill vara nÀra dig som kund dÀrför ska vi ha kundcenter pÄ ca 21 platser över hela landet. VÄrt lokala tankesÀtt ger dig det lokala företagets fördelar. Du vet vilka som jobbar pÄ ditt nÀrmaste kundcenter, och att de alltid Àr redo att stÀlla upp för dig vilka utmaningar du en stÄr inför, vÄra kylar stÄr rena och frÀscha och vÀntar pÄ dig.

Mer Àn utrustning

Inom varje produktomrÄde erbjuder vi ett antal tjÀnster. Vi ger stöd hela vÀgen frÄn behovsanalys till val av logistiklösning, produkter, utbildning, underhÄll och service samt certifiering.

God laganda

Vi kallar det för Coolibox andan. Den innebÀr att vi alltid stÀller upp för vÄra kunder och för varandra. RevirtÀnkande och prestige Àr för oss frÀmmande. Det enda som gÀller Àr en rak och Àrlig dialog i alla lÀgen.

Höga ambitioner

Vi arbetar efter tydlig vision och har klara riktlinjer för hur vi jobbar med kvalitets och miljöfrÄgor. VÄr platta organisation ger oss korta beslutsvÀgar.

Företagsfakta/MÄngÄrig Historia

VÄr historia strÀcker sig sÄ lÄngt tillbaka som till mitten av 1960-talet. Coolibox uppstod genom ett samarbete mellan Coolibox och Axcool (kylfirman hÀrstammar frÄn 60-talet, Axlings kylservice). Coolibox grundare har mÄngÄrig erfarenhet frÄn olika typer av livsmedelshantering samt gedigen erfarenhet av logistik inom olika omrÄden.

VÄra vÀrderingar

Vi har en vÀrdegrund som anger de attityder, den kultur och det arbetsklimat vi vill ska rÄda inom Coolibox. VÄrt arbete ska prÀglas av gott samarbete och hög flexibilitet. Vi har hög yrkeskunskap och serviceandan ut i finger spetsarna. Vi har stort engagemang.  Vi driver pÄ och gör gÀrna det lilla extra för dig som kund, ingenting Àr omöjligt vi vill, vi kan, vi vÄgar.

Vi tar ansvar

VÄra etiska riktlinjer anger hur vi ska upptrÀda mot vÄr omvÀrld och varandra. Det handlar om att följa de lagar och regler som gÀller, att upptrÀda rakt och Àrligt i alla lÀgen och att bidra till en positiv samhÀllsutveckling.

VĂ„r Vision

Coolibox ska bli marknadsledare och den största nordiska leverantören av utrustning för temperaturkĂ€nslig transport och bland vĂ„ra kunder mĂ€rks företag inom sĂ„vĂ€l livsmedel- som övrig industri samt offentlig sektor, och med hög kvalitĂ© ”So fresch So clean”.

SÄ hÀr Àr vi organiserad

Vi har en platt organisation med korta beslutsvÀgar. Det gör det enkelt för medarbetare och kunder att snabbt fÄ klara besked.

Våra slogans :

"So Fresh so Clean"

"Rent or Buy"